Алекс Сърчаджиева не променила прическата си по собствено желание

Алекс Сърчаджиева шашна не само зрителите пред малкия екран, но и колегите си със своята нова визия. Тв водещата се появи на старта на Биг Брадър с много къса коса. Едва ли някой е предполагал, че Алекс би се остригала като момче.

Блондинката, която от няколко години се опитва да пусне дълга коса, смая всички с решението си да се подстриже като мъж. Смелото й решение изненада всички. Истината за внезапната промяна във външния й вид излезе наяве. Оказа се, че чаровната актриса не е променила визията си по собствено желание. Всичко това тя дължи на своя съпруг Иван Ласкин.

Поредната свада между тях приключила с нова прическа за Алекс. След скандала актрисата решила да напусне дома им. За да й попречи актьорът взел ножицата и започнал да кълца косата й напосоки.

Разяреният Иван се заканил на любимата си, че ще направи така, че да я е срам да се покаже пред съседите. Виждайки падащите кичури от косата си, Алекс Сърчаджиева изпаднала в нервна криза.

[caption id="attachment_455004" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева Иван Ласкин остригал насила Алекс Сърчаджиева[/caption]

Поради наближаващия старт на Биг Брадър тя взела решение да скъси косата си, за да не личат отрязаните от съпруга й кичури, пише Хот арена.

На сутринта след скандалната случка, тя посетила фризьора си. Въпреки, че първоначално Алекс била много ядосана на съпруга си, сега тя не съжалява за новата си прическа.

Пред приятелки тя споделила, че откакто е с нова прическа получава единствено комплименти. Самият Ники Кънчев на старта на Биг Брадър няколко пъти похвали колежката си за новата й визия.

Съседи на чаровната актриса недоумяват как тя търпи постоянните изцепки на Иван Ласкин. Скандалите между тях са ежедневие, но въпреки това Алекс му прощава всичко, дори и това, че накълца косата й.