Мария Игнатова и Рачков правят неуспешни опити за бебе

Гласувайте за статията

Мария Игнатова и Димитър Рачков крият голяма драма в личния си живот

Една от най-известните двойки Мария Игнатова и Рачков от няколко години правят опити да се сдобият със собствено дете.

Изприказваха се много приказки, че двамата се карат и се събират и разделят, но истината е съвсем друга. Мария и Рачков отдавна мечтаят да си имат свое дете, но все не им се получава да скрепят връзката си с наследник.Dimitar-Rachkov-i-Maria-Ignatova-2015-za

Въпреки, че от предишните си бракове и двамата имат синове, сега тайно се надяват и бленуват за дъщеря, която ще е плод на тяхната истинска любов.

За да прикрие неуспешните опити за бебе Мария Игнатова споделя, че от многото ангажименти все не им остава време. Само, че близките им твърдят, че не това е причината, а просто опитите им са неуспешни. И какво време им трябва за нещо,  което става по естествен начин?

Мария Игнатова и Димитър Рачков от дълги години вече за заедно и въпреки клюките по техен адрес, никога до сега не са се разделяли. Любовта между двамата е по-силна от всякога и копнежите им да си имат момиченце е най-голямата им мечта. Дори синът на Мария я питал, кога ще има братче или сестриче, сподели преди известно време тя.

Димитър Рачков пък обожавал децата и отдавна копнее да изпита тръпката отново да стане татко.

Въпреки, че медиите непрекъснато ги разделят и събират Мария Игнатова и Димитър Рачков са най-стабилната двойка в шоубизнеса и се надяваме щастието да ги сполети.

Феновете им ги обожават и смятат, че двамата са най-успешния тандем в живота и на малкия екран, които радват публиката с големия си професионализъм и харизматичното си излъчване.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар