Иван Христов и Ирина Тенчева показаха своя наследник Самуил!

Иван Христов и Ирина Тенчева показаха своя наследник Самуил!
5 (100%) 1 vote

Иван Христов и Ирина Тенчева най-после показаха своя малък наследник Самуил!

Ирина Тенчева за първи път показа малкия си наследник в социалната мрежа. Поводът сина на Ирина Тенчева и опосума Иван Христов -Самуил да бъде сниман и тиражиран в публичното пространство бе именния ден на малкия хубавец.

Щастливата майка лично е щракнала своето съкровище, като написа цяло послание под фотото. Тя пожела на наследника си всички порти на живота да са му отворени и да му върви като след напоителен дъжд през лятото. Снимката събра хиляди харесвания. Близки и приятели на семейството пожелаха много здраве и щастие на именника, а на фамилията да изкара един разкошен празник.

Иван и Ирина са щастливи заедно вече повече от 4 години

Иван и Ирина са щастливи заедно вече повече от 4 години

Припомняме, че телевизионерката Ирина Тенчева и опосума Иван Христов сключиха брак през месец май миналата година. Те си казаха заветното „да” малко след втория сезон на предаването „Къртицата”. Ирина Тенчева обаче отбягва да показва рожбите си по Интернет.

Блондинката има две хлапета от прединия си брак. Това са дъщеря й Вирджиния и сина й Спас. Иван Христов също има една дъщеря Ава от брака си с колежката й Вихра Петрова. Двойката има едно общо дете и това е сина им Самуил. Четвъртото дете в семейството се ражда на 23 март.

А този малък сладур е плодът на любовта им

А този малък сладур е плодът на любовта им

След края на сезона на „Къртицата” двамата тръгват на почивка в Барселона, заедно с партньора му Андрей Арнаудов и гаджето му Бориса Тютюнджиева. Там празнуват и рождения ден на Андрей, а Иван тогава подарява годежен пръстен на Ирина.

Двамата правят импровизирана сватба, носят халки, но не се знае със сигурност дали имат и подпис. Това обаче не е толкова важно, а сина им Самуил. Бебешокът е надеждата на двойката, която смело продължава напред въпреки клюките, които непрекъснато ги разделят.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Иван Христов и Ирина Тенчева показаха своя наследник Самуил!”

  1. ганка

    авг. 21. 2015

    Иаз имам син ,но не го показвам.Скакво вашия е повече от моя.КОИ СТЕ ВИЕ?

Добавете коментар