Ето защо Павеел Владимиров напусна Нова тв Преглеждания: 8141

0
1/5 - (1 vote)

Павел Владимиров напусна Нова тв без да дава обяснения

Любимецът на зрителите Павел Владимиров напусна Нова тв. Колоритният тв водещ вече няма да е част от сутрешния блок по частната медия. Той си тръгна обиден заради отношението на телевизионните босове към него.

Причината за това стана понижението му от тв водещ в репортер. Амбициозният журналист бил много обиден от това. Затова без да дава обяснения на никой решил да напусне и да започне работа на място, където способностите му ще бъдат оценени.

От този сезон той ще се изявява в ефира на новоизгрялата телевизия 359ТВ. Собственик на телевизията е залятата с киселина Мария Бонева. Зад проекта стои и мастит бизнесмен, чието име Бонева желае да запази в тайна.

Отскоро частната телевизия се върти по някои от кабелните телевизии. Бившият служител на Нова тв ще се изявява в сутрешния й ефир като водещ на сутрешния блок. Заедно с него ще бъде и колежката му Константина Живова. Тя също напусна Нова тв заедно с него.

Павел Владимиров
Павел Владимиров напусна Нова тв обиден

„След като не могат да оценят труда ми, повече няма да работя за тях. Ще отида на място, където ще бъда истински оценен“, заявил гневният Павел Владимиров пред свои колеги. С типичното за него чувство за хумор той заявил, че този път няма да заложи на марката, а на нормалното човешко отношение, пише „Всеки ден“.

Телевизията, в която той ще се изявява заедно с колежката си Константина, е с лайфстайл концепция. Тъй като тя се появи на скоро, за да спечели зрителите има нужда от познати на зрителите лица. Запознати коментират, че изборът на Павел Владимиров е уместен.

Той не само е познат на зрителите, но и един от техните любимци. Колоритният тв водещ успя за изключително кратко време да спечели обичта на зрителите с ведрото си излъчване.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.