Павел Владимиров напусна Нова тв без да дава обяснения

Любимецът на зрителите Павел Владимиров напусна Нова тв. Колоритният тв водещ вече няма да е част от сутрешния блок по частната медия. Той си тръгна обиден заради отношението на телевизионните босове към него.

Причината за това стана понижението му от тв водещ в репортер. Амбициозният журналист бил много обиден от това. Затова без да дава обяснения на никой решил да напусне и да започне работа на място, където способностите му ще бъдат оценени.

От този сезон той ще се изявява в ефира на новоизгрялата телевизия 359ТВ. Собственик на телевизията е залятата с киселина Мария Бонева. Зад проекта стои и мастит бизнесмен, чието име Бонева желае да запази в тайна.

Отскоро частната телевизия се върти по някои от кабелните телевизии. Бившият служител на Нова тв ще се изявява в сутрешния й ефир като водещ на сутрешния блок. Заедно с него ще бъде и колежката му Константина Живова. Тя също напусна Нова тв заедно с него.

[caption id="attachment_454930" align="alignright" width="300"]Павел Владимиров Павел Владимиров напусна Нова тв обиден[/caption]

"След като не могат да оценят труда ми, повече няма да работя за тях. Ще отида на място, където ще бъда истински оценен", заявил гневният Павел Владимиров пред свои колеги. С типичното за него чувство за хумор той заявил, че този път няма да заложи на марката, а на нормалното човешко отношение, пише "Всеки ден".

Телевизията, в която той ще се изявява заедно с колежката си Константина, е с лайфстайл концепция. Тъй като тя се появи на скоро, за да спечели зрителите има нужда от познати на зрителите лица. Запознати коментират, че изборът на Павел Владимиров е уместен.

Той не само е познат на зрителите, но и един от техните любимци. Колоритният тв водещ успя за изключително кратко време да спечели обичта на зрителите с ведрото си излъчване.