Бионсе с остров за 20 милиона долара! (Тайните скривалища на звездите)

Гласувайте за статията

Бионсе и Джей Зи притежават едни от най-скъпите острови на света, вижте другите тайни свърталища на звездите

Бионсе и Джей Зи се наредиха сред звездите с частни острови. Богатите и известните обожават да се крият от време на време по-далеч от погледите на феновете си и за това използват своите тайни скривалища, най-често някъде из Атлантика. Изглежда, че покупката на частен остров е съвсем нормално нещо за знаменитостите. Тя е символ на статуса им, точно както дизайнерските дрехи и луксозните автомобили. А звездите на световната поп музика са едни от най-големите знаменитости в света.

Двойката разполага не с един, а с цели два острова. Бионсе и Джей Зи притежават остров Stranger Cay на Бахамите и един малък остров във Флорида. Бахамската им перла струва 20 милиона долара, докато този във Флорида „само“ 3-4 милиона.

Съсед на двойката е Джони Деп. Актьорът притежава частния остров Little Halls Pond Cay също на Бахамите.
Парчето земя е на стойност 3,6 милиона долара, а онова, което е привлякло актьора, е че това всъщност е бариерен риф. Кораловите рифове са известни като най-екзотичните и най-красивите места в света.

Леонардо Ди Каприо също притежава собствен остров — Blackadore Caye, Белиз. И вярвате или не, Лео строи на него биокомплекс.

Рики Мартин пък има остров край родната Бразилия — Angra Dos Reis. През 2008-ма година той успя да се обзаведе с уникалния остров на цена от 8 милиона долара в един изключителен район. Тук се намират най-красивите плажове по целия континент, а сделката е повече от изгодна. Неслучайно певецът отказва да продава, въпреки че му предлагат астрономически суми за тайното му свърталище.

Бионсе и Джей Зи с частен остров за 20 милиона долара

Бионсе и Джей Зи с частен остров за 20 милиона долара

Шакира също има собствен остров — Bonds Cay отново на Бахамите. Скромната колумбийка се оказа, че не е чак толкова скромна. За своя частен остров тя е заделила цели 16 милиона долара и планира да построи на него луксозна вила за почивка и релаксация.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар