Преслава, Гергана и Малина са се сред любимките на продуцента Нико Тупарев

Преслава най-после склони. За всеобща изненада чалга дивата склони да участва във ВИП Брадър. Името й бе спрягано още в предния сезон. Тогава се появи слух, че Бирмата й е забранил да приема поканата на продуцентите от Нова тв.

След като Преси вече не е с него, няма пречка за нея да влезе в Къщата. Вестта за предстоящото й участие в риалити формата беше потвърдена от три независими източника.

От музикалната компания, част от чийто каталог е изпълнителката, заявиха че тя е приела поканата на Нико Тупарев. От Нова тв, както и самата Преслава също потвърдиха новината.

Тя е една от любимките на мастития продуцент. Първоначално той отправил покана към Гергана и към Малина, но хонорарите, които им предложил били крайно незадоволителни.

Тупарев също не очаквал, че този път Преси ще склони, но въпреки това решил да опита. Той останал приятно изненадан, тъй като тя приела веднага след като й предложил. Двамата се договорили за хонорар от 30 000 лева. Толкова ще получи оборотната изпълнителка за две седмици престой в Къщата.

В случай, че след тези две седмици тя не е номинирана и остане във формата за всяка следваща седмица също ще получава по 15 000 лева. Толкова прибира изпълнителката от три свои участия. Обикновено тя има по три изяви седмично.

[caption id="attachment_454891" align="alignright" width="300"]Преслава Преслава влиза във ВИП Брадър[/caption]

Част от хонорара й ще прибере нейният продуцент. Според една от клаузите в договора й с "Пайнер" музикалната компания трябва да получи част от хонорара на изпълнителите си, когато те имат допълнителни медийни изяви.

Докато Преслава отсъства продуцентът й също ще има загуба, тъй като трябва да отложи участията. Тъй като хонорарът й е висок, той ще прибере полагащото му се.

Колежки на Преси шушукат, че тя си е направила много добре сметката и с участието във ВИП Брадър си подсигурява стабилни приходи за месеци напред, пише ПИК.