Приятелството свърши: Галена и Фики Стораро на нож!

Приятелството свърши: Галена и Фики Стораро на нож!
5 (100%) 1 vote

Галена развали приятелството си с Фики Стораро заради едната глупост!

Фики Стораро е жестоко ударен от колежка, от която най-малко е очаквал. Синът на Човекът глас получил удар в гърба от Галена. Топ певицата на „Пайнер”, която се пише негова приятелка го сразила с думите си. Това се случило по време на едно от участията й в морска дискотека.

Тя решила да се изгаври със своя колега Фики. Но той също се оказал там. След като го видяла, Галена предприела друга атака. Тя го извикала на микрофона и започнала да му се обяснява в любов.

Галена развали отношенията си с Фики Стораро

Галена развали отношенията си с Фики Стораро

Дори изпяла заедно с него една от дуетните им песни. След това Фики тръгнал към сепарето си, където бил с приятели. Точно като му видяла гърба, Галена избухнала с думите, че певеца може да няма крака, за което непрекъснато получава атаки, но пък имал голям глас.

При тези думи публиката избухнала в неистов смях, но Фики обесил нос и не продумал през цялата вечер. Подигравките към топ певеца на „Пайнер” не е отскоро. Той непрекъснато е бъзикан, че има огромни мускули, защото тренира и се помпа с различни вещества, но краката му оставят слаби. Сега към тази подигравка жената на вафления бос прибавя и майтапа, че Фики Стораро има и къси крака.

Носителят на приза „Певец на годината” на наградите на Планета ТВ отнесе подигравки още от новото си парче „Бум”.Меломаните още тогава се подиграха на Фики Стораро заради визията му и играта в клипа. Първото беше заради косата му, с прическа в зората на чалгата, като отпред беше на мода къса коса, а отзад доста дълга.

В новата прическа на феновете заподозряха и изкуствени кичури. После играта в клипа също предизвика саркастични усмивки към любимеца на фенките на чалгата. Въпреки че залагаше на доста разголена визия в парчето му, феновете все пак го подиграха и заради краката, които според тях са несъразмерни към напомпаното му във фитнеса тяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар