Ани Цолова залага на евтини трикове за привличане вниманието на зрителите

Откакто Виктор Николаев излезе в отпуск, Ани Цолова реши да заложи на изтъркания женски трик за привличане на вниманието. Тв водещата разголи плът. Тя и продуцентите й прекрасно знаят, че през летните месеци гледаемостта рязко спада.

В отпускарския сезон всеки предпочита да поспи до късно, вместо да стане в ранни зори и да пусне телевизора. Ани Цолова заложи на по-предизвикателни тоалети с надеждата, че по този начин ще успее да вдигне рейтинга на сутрешния блок.

Тв водещата, която до сега сме свикнали да виждаме облечена в рокли, стигащи до врата, отвори деколтето. Тя заложи на класиката. Цолова избра класическа черна къса рокля с отворено деколте, подчертаващо прелестите й.

Освен на провокативен тоалет, тя заложи и на провокативно държание. Тв водещата промени грима и прическата си. За да не се чувства дискомфортно, докато води сутрешния блок, тя реши да прибере гривата си в актуалните напоследък плитки.

Прибраната коса и широкото деколте подчертават още повече тена, които тя е събрала по време на летния си отпуск, пише "Всеки ден".

[caption id="attachment_454859" align="alignright" width="300"]Ани Цолова Ани Цолова отвори деколтето[/caption]

Вероятно стилистите са предложили на водещата да заложи на по-провокативна визия и тя е приела с охота.

Отсъствието на Виктор Николаев е още една причина за падането на рейтинга на сутрешния блок. Повечето зрители предпочитат сутрин да се осведомяват за новините от сутрешния блок на Нова тв именно заради остроумието на Николаев, пише Хот арена.

С хапливите си коментари Ани Цолова често дразни зрителите, които постоянно стават свидетели на нападките й към нейния колега.

Из коридорите на телевизията колеги на тв водещата коментират новата й визия. За тях не остана незабелязан факта, че самата Ани се чувства много по-уверена, откакто изглежда по този начин. Нищо чудно тя да заложи на този стил и в ежедневието си.