Мария Гущерова проговори за репродуктивните си проблеми

Във всяко интервю, което дава Мария Гущерова не крие, че най-силно желае да дари любимия си с дете. Фолкаджийката не крие, че има репродуктивни проблеми и зачеването няма да бъде лесно.

Първото си дете тя е заченала благодарение на метода ин витро. Тя е готова отново да се подложи на същата процедура, за да дари Хриси с наследник.

В интервю за телевизия "Планета" Мария заяви, забързаният й начин на живот влияе негативно върху здравето й. Въпреки това изпълнителката е категорична, че не би променила начина си на живот, тъй като единствено по този начин се чувства жива.

Пайнерката сподели, че вече е говорила с лекарката си и ако до няколко месеца няма резултат, отново ще заложи на ин витро метода.

Тя изненада всички с това, което заяви. Съпругата на Християн Гущеров каза, че е готова да осинови дете. Мария допълни, че досега винаги е намирала начин да помогне на децата без родители.

[caption id="attachment_454854" align="alignright" width="300"]Мария Гущерова Мария Гущерова е готова да осинови дете[/caption]

Тя е категорична, че ако не успее да дари Хриси с биологичен наследник, двамата ще си осиновят дете.

Пайнерката се похвали, че е прекарала едно наистина незабравимо лято. За пръв път от няколко години това лято тя почива на родното Черноморие.

Мария заяви, че за пръв път, откакто Марая се е родила, двете почиват заедно. Тя избра за място на тяхната почивка луксозен хотелски комплекс в Слънчев бряг. Изпълнителката сподели, че тази години с Хриси посветили почивката си изцяло на Марая, пише Хот арена.

Тя не крие, че щерка й постоянно дава поводи да се гордее с нея. За финал фолкаджийката каза, че дъщеря й е всичко за нея и е убедена, че Християн я обича не по-малко от нея.