Мика Стоичкова направи взривяващо признание

Мика Стоичкова направи взривяващо признание
3 (60%) 2 votes

Футболната щерка е готова да дари любимия си с поне 3-4 деца

Щерката на футболната звезда Христо Стоичков – Мика Стоичкова направи взривяващо признание.

Мика Стоичкова е дала ексклузивно интервю за списание LOVE Style, в което разкрива истината за отношенията й с новата й изгора – българинът от турски произход Айкут.

Двойката е заедно от близо година (от септември 2014 г.). Мика Стоичкова разказва, че с Айкут ги запознал баща й, докато били в Маями. Дъщерята на футболната легенда признава, че до този момент не е преживявала такава любов и е убедена, че именно Айки (така нарича на галено Айкут), е човекът, когото винаги е търсила и с когото иска да остарее.

Футболната щерка е готова да дари любимия си с поне 3-4 деца

Футболната щерка е готова да дари любимия си с поне 3-4 деца

Мика Стоичкова твърди, че е разбрала, че той е нейният човек в мига, в който го видяла за пръв път и допълва, че това е най-хармоничната и спокойна връзка от всички, които е имала досега.
Христо Стоичков и съпругата му също го харесват за зет. От известно време насам Мика Стоичкова и Айкут говорят за брак и дете.
Тя разкрива, че и двамата не си падат по грандиозните сватби и предпочитат по-семплите неща.

Футболната щерка е категорична, че когато се стигне до сватба, тя със сигурност ще е в тесен кръг и по нейно желание – задължително на плажа.
Желанието и на двамата е да имат дете и дори вече са започнали работа по въпроса. Според Мика Стоичкова резултатът няма да закъснее и в най-скоро време ще съобщи щастливата вест.

Според предсказанието на врачки, Мика ще има близнаци. Тя споделя, че е готова да дари любимия си Айкут с поне три-четири деца.
С бившия й приятел Иво Аръков са скъсали всякакви отношения и вече дори не се чуват. Тя не крои планове да се видят, докато е в България, тъй като не би било коректно спрямо новата й изгора.
В заключение футболната щерка посочва, че тази врата отдавна е затворена, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар