Истината за Николета Лозанова помрачи мнозина!

Истината за Николета Лозанова помрачи мнозина!
5 (100%) 1 vote

Разкритието за Николета Лозанова помрачи настроението на много хора!

Таблоидът „Папараци” ще се завърне на екран през есента с нова водеща. Жълтото издание, което не дава мира на ВИП-персоните у нас ще бъде отново на екран, но без Николета Лозанова. Всяка есен тази „песен” непрекъснато обикаля публичното пространство.

И това лято клюката не прави изключение.Но от екипа на „Папараци” обясниха ясно и точно каква ще е съдбата на екс съпругата на Валери Божинов. Причината за изясняването бе това, че Николета Лозанова ще остане без работа, това е тиражирало жълто родно издание.

Николета Лозанова отново е водеща на "Папараци"

Николета Лозанова отново е водеща на „Папараци“

Шефовете на Би Ти Ви не одобрявали как Николета Лозанова водила предаването и затова решили да я разкарат. На същото мнение били и продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов. Само че слухът се оказа наполовина истина. За жалост на злобарите, клюкарите и негативните хора Николета Лозанова отново ще се появи наесен като водеща на „Папараци”.

Продуцентите ще променят малко концепцията на изданието, но водещата определено си остава пак Николета Лозанова. От екипът на телевизионният формат изобщо не е разглеждана идеята да се промени лицето на водещия на предаването. Което недвусмислено говори за това, че шефовете на медията, както и продуцентите са доволни от това как Николета Лозанова се справя с работата си.

Самата Николета Лозанова често опровергава клюките по свой адрес. Плеймейтката го прави на страницата си във Фейсбук. Наскоро тя беше нарочена, че е била ВИП компаньонка. Николета Лозанова категорично каза, че това е поредната лъжа, която се тиражира по неин адрес с цел трупане на имидж на чужд гръб. Според Николета Лозанова кампанията в публичното пространство, която се води срещу нея от години само я правят по-известна и по-богата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар