Асен Блатечки забърка нова драма

Асен Блатечки забърка нова драма
5 (100%) 1 vote

Актьорът забрави за сина си и отпраши към морето с официалното си семейство

Актьорът Асен Блатечки забърка нова драма.

След като отписа категорично чаровния модел Диляна Попова от живота си, Асен Блатечки продължава да флиртува с дамите, без да пропуска нито една възможност.
Актьорът обаче за известно време е „окован с вериги”, тъй като замина за лятната си ваканция в компанията на законната си половинка Катерина Горанова и дъщеря им.

Преди няколко дни семейството на Асен Блатечки било забелязано на една от бензиностанциите в Бургас, където спрели да заредят с гориво.
Очевидно актьорът полага неимоверни усилия да умилостиви съпругата си след всичко, което й причини.

Актьорът забрави за сина си и отпраши към морето с официалното си семейство

Актьорът забрави за сина си и отпраши към морето с официалното си семейство

Но това кротване ще е за кратко – само във времето, в което са семейно на море. Веднага след като се върнат в столицата, той отново ще разкъса оковите и ще тръгне в преследване на поредната чаровна дама.

За разлика от Асен Блатечки, който е истински плейбой и не пропуска да се озове в центъра на извънбрачните любовни скандали, половинката му Катерина Горанова ненавижда светската суета и предпочита да стои в сянка.
Това обаче не означава, че е от онези домакини, които редовно оплакват живота си и живеят в услуга на мъжете си, подкрепяйки звездната им кариера.

Малцина са тези, които знаят, че половинката на актьора заема много важна длъжност в киноцентъра „Ню Бояна филм”, а нейна шефка Марияна Станишева, която е съпруга на Христо Шопов.
Думата на двете дами е от голяма тежест при определянето на участието на родни актьори в американските продукции, тъй като се ползват с пълното доверие на американските босове от „Ню имидж”.

Колегите на половинката на Асен Блатечки я описват като изключително властна дама, която преследва и защитава интереса си докрай.
Веднъж вече прости грандиозната забежка на половинката си от семейното ложе в резултат, на която се появи и синът на актьора и Диляна Попова – Борил. Асен Блатечки успя да измоли милостта й и се прибра отново в семейното жилище.
Запознати твърдят обаче, че ако допусне втора такава грешка, ще бъде фатална, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар