Иво Аръков: Коя е Мика?! (виж го с новото му гадже)

Иво Аръков: Коя е Мика?! (виж го с новото му гадже)
4.67 (93.33%) 3 votes

Иво Аръков тотално забрави Мика Стоичкова, колкото и на нея да не й се искаше!

Иво Аръков определено е гадже с колежката си Боряна Братоева. И не само това, ами младите артисти от около три месеца вече живеят под един покрив. Въпреки че двамата яростно отричат това да е истина, бдителни папараци са ги ловнали да се разхождат заедно, интимно прегърнати.

А и бдителни съседи споделят, че двойката си живее в един от апартаментите на тузарския квартал. Комшии на Иво и Боряна твърдят, че те са всеки ден заедно, излизат и те много им се радват, защото са сладки и добри. Като комшии били тихи, скромни, с нищо не парадирали, че са известни и си плащали редовно таксите за входа. Освен това рядко вдигали шум и и прибирали шумни компании.

Иво Аръков си хвана младо и готино гадже

Иво Аръков си хвана младо и готино гадже

Двамата с Боряна не само делели едно жилище вече, но имали и общ автомобил. Той бил закупен от актрисата на лизинг, но сега двамата плащали вноските и се редували да го карат. Боряна Братоева нашумя покрай участието си в лентата „Седем часа разлика”.

Хубавото и лъчезарно момиче от Варна участва и в реклама на столичен мол, която си беше направо кошмарна. Гаджето на Иво Аръков е на щат към Пловдивският театър. Към града на тепетата двамата пътували дори и тогава, когато Боряна нямала репетиции там.

Боряна Братоева първо е учила рисуване, после се е запалила по математиката. След това учи две години право, за да разбере, че мястото й е в артистичните среди. Иво Аръков обаче категорично е загърбил миналото си с Мика Стоичкова.

Двамата бяха двойка и дори имаха намерение да отпрашат зад океана, където Иво да се развива в Холивуд, а щерката на модерния ляв да си развива дизайнерския бизнес и да бъде телевизионна водеща. Двамата обаче изненадващо се разделиха и според слуха причината за това било семейството на Мика.

Те обвиниха младия актьор, че е с дъщеря им само от меркантилни съображения и заради връзките на баща й Христо Стоичков. Сега всеки от екс гаджетата си е намерил своя път и двамата са щастливи, но не заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар