Мира Радева срина Биг Брадър с критики

Мира Радева срина Биг Брадър с критики
5 (100%) 1 vote

Мира Радева смята, че най-нормалния участник в стартиращия Биг Брадър е ромката

Мира Радева, участничка във втория сезон на ВИП Брадър, изненада в сутрешния блок на Нова телевизия с констатацията си, че и в това издание на риалити шоуто ги няма нормалните хора, заради интересите на предаването.

Мира Радева разкритикува Биг Брадър

Мира Радева разкритикува Биг Брадър

Поне засега най-нормалният човек в къщата на започващия Биг Брадър е ромката Ирена Петрова от Луковит, категорична е социоложката. И продължи да обяснява защо мисли така. Тридесетгодишната жена била дала живот на едно дете и за да му осигури по-добър живот се е принуждавала да работи дори като стрийптиз танцьорка, независимо от бакалавърската си диплома за учителка. Което, според Мира, било достойно за уважение.

Е, да не забравяме, че ромката е постигнала мечтата си, срещнала е заможен англичанин и вече живее в Лондон, където наесен ще започне училище и сина й.

Не разбирам, продължава Мира, тези жени, наближаващи четиридесетте, които дори и не планират да дадат живот поне на едно дете, а мислят само за себе си. Нападайки по този начин останалите жени, влезли в Къщата.

Скандалното начало на настоящия сезон на Биг Брадър дава заявка за доста непредвидими ситуации. Само да припомним изявлението на един от участниците, двайсет и една годишният Кристиян Стойков, че през леглото му са минали много известни личности, първият от които е бил Валери Божинов.

Ответната реакция не закъсня. Футболистът веднага реагира, че ще съди Нова телевизия за уронване на престижа му поне с двеста бона, тъй като няма нищо вярно в твърдението. Божинов дори не познавал нахакания и без задръжки младок. Стигна се и до писмено изявление на адвоката на ритнитопквеца Георги Градев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар