Още едно от сензационните пророчества на Петър Дънов излезе наяве

Страшни картини за бъдещето на човечеството очертават предсказанията на Петър Дънов за бъдещето на 21 век. Още едно от неговите пророчества излезе на бял свят. Според думите на Учителя столетието ще бъде белязано от съдбоносни промени.

Всички банки ще изчезнат и няма да остане нито една финансова институция. Парите ще се обезценят и дори с милионерите няма да могат да си купят един обяд с парите, които имат.

На Земята ще настъпи глад. На човек дневно ще се падат по 200-300 грама хляб. Ще има дни, в които хората ще гладуват и няма сложат и залък хляб в устата си, вещае Учителя.

Беинса Дуно, както е псевдонимът на Петър Дънов сочи, че животът на планетата ще стане непоносим. Гладът и изпитанията, които очакват хората, ще ги накарат да се обърнат към Бога.

Страшните картини, които той чертае за бъдещето на Земята не свършват до тук. Ще настъпят и големи климатични изменения според него. Там където има вода, ще стане суша, а където е суша ще бъде залято от вода.

Балканският полуостров ще остане под вода. Въпреки страшното си предсказание за Балканите, лечителят е убеден, че българите ще се спасят и ще оцелеят и този път.

[caption id="attachment_454600" align="alignright" width="300"]Петър Дънов Петър Дънов вещае глад, война и катаклизми[/caption]

Потъване очаква и бреговете на Средиземно и Каспийско море, които ще бъдат разлюляни от унищожителни трусове.

През 21-ви век стотици хиляди души ще загубят живота си в предстоящите войни. Пророчествата на Учителя чертаят кървави картини на граждански войни между класите.

И тази година на 19-ти август ще се проведе традиционния събор на последователите на Бялото братство край Седемте рилски езера. Той се провежда всяка година на този ден от 1929 години.

Бялото братство набира все по-голяма популярност. Очаква се тази година броят на гостите от чужбина да надхвърли този на българите, които ще присъстват на събора, пише "Всеки ден".