Ганьо Балкански: Виж рождения ден на Митьо Пищова!

Ганьо Балкански: Виж рождения ден на Митьо Пищова!
5 (100%) 1 vote

Митьо Пищова не изневери на стила си ала Ганьо Балкански!

Митьо Пищова е пръснал над двадесет и пет бона навръх Голяма Богородица за рождения си ден. За своят юбилей, 60 годишнината си, великотърновският плейбой е опекъл четири агнета, отрупал е масата с морски деликатеси, седем вида риба, пилешки пържоли, шампанско, уиски и четири певици са му пeли за ЧРД, похвалил се самия той.

Купонджията от Велико Търново е отслабнал до неузнаваемост. От 166 килограма, той вече тежи 98, като е свалил около седемдесет излишни килца от себе си. Митьо Пищова е бил уважен на празника си от сто и осемдесет гости, като над Слънчев бряг е имало двадесет минутна заря в негова чест. Той е празнувал своя юбилей в изискан ресторант на Слънчев бряг.

Митьо Пищова отново стана за резил

Митьо Пищова отново стана за резил

На Слънчака любителя на женска плът е от началото на лятото и разпуска така, както само той си знае. Преди известно време лекари в болница в старопрестолния град го бяха отписали. Самият той се беше оплакал, че е изпаднал в мизерия и е напълно изоставен от своите доскорошни авери. Но плейбоя отново се възстанови и сега е жив и витален повече от обичайното.

Зареден с много сили за живот и купони, той смело гледа напред в бъдещето. На празника на уше му е пял поп фолк изпълнителя Коцето песента „Питона”. В клипът на това парче е участвал и самия виновник за тържеството. Коцето му е пожелал още дълги години да се радва на живота, на жени, веселие и купони.

Както и да „вдига самолета” още дълго време. От заведението са му подарили страхотна торта, на която е било изобразено питон в действие, символизиращ най-голямото оръжие на палавника Митьо Пищова. Като подаръци е получил все скъпи вещи, като двадесет часовника на стойност между пет и шест хиляди лева, тузарски костюми,луксозни дрехи, картини и маркови парфюми.

Той пък се похвали, че през времето от началото на лятото през леглото са му минали четиридесет и две сърнички. Царят на купона си мечтае само за джакузита, шампанско, жени и още много забавления на макс, както и приятели с които да споделя радостта си от живота.

Той е категоричен, че времето, което му остава да се забавлява на този свят не е много, затова иска да изживее остатъка от живота си на макс, без да се притеснява от последствията. В края на август и началото на септември съм организирал и конкурса „Топмодел на България”, еуфорично обяснява вечния купонджия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар