Преслава откачи, направи непростимото!

Преслава откачи, направи непростимото!
5 (100%) 1 vote

Преслава съвсем се чална, за да прибегне до този отчаян ход!

Преслава съвсем се е чалнала по идеята да си върне Жоро Бирмата. Поп фолк дивата от известно време място да си намери под слънцето. Певицата е в потрес, защото Жоро Бирмата вече напълно я е заменил (поне така дава вид) с по-младата от нея знойна пловдивчанка Глория.

Влюбените гълъбчета са на почивка в тузарската дестинация Сен Тропе и отмарят като за последно. В компанията на красивата девойка Бирмата отново се е отдал на познатите забавления – той смело смърка от наргилето, а около него хубавицата се мята и се стреми да му угоди с каквото може. Тази снимка, която бившия на Преслава е метнал в социалната мрежа и събра за отрицателно време хиляди харесвания, тотално е скършило сърцето на гласовитката.

Преслава стигна твърде далеч в манията си по Бирмата

Преслава стигна твърде далеч в манията си по Бирмата

Преслава обаче замисляла как да си го върне и решила да използва нетрадиционни методи за това. Тя е прибегнала до услугите на известна врачка. Фатме, както е името на популярната ясновидка живеела в скромна къща на шест километра от Слънчев бряг.

В село Тънково,откъдето е гадателката, я завела рано сутринта жената на Благо Георгиев – Христина Витанова. Бившата гимнастичка прехвалила уменията на врачката и Преслава се запалила по идеята с магия да си върне милионерския наследник. Туркинята Фатме два часа правила отвари и баела но топ изпълнителката от „Пайнер”, за да направи магия за любов, с която певицата да бъде отново в обятията на богаташа. За цялата услуга поп фолк дивата броила на врачката хилядарка.

Преслава и Жоро Бирмата бяха заедно около четири години. Връзката им беше доста експлозивна и белязана с много екшън и драми. Ревнивият нрав на бизнесмена предизвика доста мелета, с които искаше да опази любимата от посегателствата на останалите мъже.

На афтърпартито на наградите на Планета ТВ Жоро Бирмата влетя с гардовете си в дискотеката, където певците празнуваха победата си. Там, на дансинга танцуваха прегърнати Фики Стораро и Преслава. Гледката накара кръвта на богаташа да заври и той се нахвърли върху сина на Тони Стораро. После пък имаше екшън пред дискотека на Слънчев бряг, където певицата почиваше с приятелки. Там, от тупалките пострадаха и гардовете на певицата.

Според слухът поп фолк дивата си е измисляла редица фалшиви връзки, за да накара Бирмата да ревнува. По този начин тя смяташе, че той отново ще дойде в нейните обятия. Наскоро обаче Бирмата заяви, че Преслава вече е минало и дори написа на профила си, че тя е „клоун”, към който не иска да се връща повече. Затова сега поп фолк звездата иска да си го върне с цената на всичко и е прибегнала до услугите от окултното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар