Крисия много страда от отношението на Слави Трифонов към нея

Слави Трифонов с чутовна издънка към Крисия. Малката певица е много огорчена от отношението на Дългия към нея.

Това стана ясно от интервюто, което даде заедно с майка си малко след завръщането й от Крим. Талантливата разградчанка спечели второ място на престижния детски конкурс.

Въпеки прекрасното й представяне, учиндолецът дори не си  е направил труда да я поздрави за успеха. Това сподели майката на малката певица в първото интервю, което даде след завръщането си на родна земя.

Очевидно отношението на шоумена много наранява малката Крисия. Детето-чудо сподели, че дори не знае за песента, която ще запише с Дългия за предстоящия му концерт.

Ангелина Тодорова също сподели разочарованието си от отношението на шоумена към щерка й. Тя сподели, че са се сблъскали с доста трудности относно организацията на участието на Крисия в конкурса. Въпреки, че не заяви директно, че виновен за това е Слави Трифонов, родителката на малката певица намекна за неговата вина.

Останалите участнички пристигнали в Крим в първия ден на месец август, а Крисия седмица след тях. Освен това тя не е знаела, че песента, с която трябва да се представи, по регламент не трябва да е по-дълга от две минути.

[caption id="attachment_454535" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Крисия много страда от отношението на Слави Трифонов към нея[/caption]

Песента на разградчанката е била с продължителност три минути и се наложило да бъде сменена буквално в последния момент.

Ангелина обясни, че до последно не са били наясно с конкурсната програма. С думите си тя намекна за вината на Слави Трифонов, пише ПИК.

Малката певица също е много обидена от отношението на продуцента си. Макар, че не го обвини пряко за трудностите, които е срещнала по време на престоя си в Крим, тя даде ясно да се разбере, той е виновен за това.