Катерина поставила ултиматум на Асен Блатечки

От няколко месеца Асен Блатечки живее със съпругата си Катерина. След като връзката му с Диляна Попова не потръгна, той се събра със законната си половинка.

Въпреки, че Катерина му прости, тя му постави ултиматум повече да не я унижава публично. Вероятно заради това той е решил да се среща тайно с Диляна Попова.

Тригодишната му връзка със синеоката красавица приключи малко след раждането на Борил. Асен Блатечки се раздели с майката на сина си със скандал. След това тя ограничи достъпа му до малкия.

В момента двамата очевидно са затоплили отношенията си. В началото на лятото красавицата получи подарък джип. Актьорът купи лъскавото возило специално за нея.

Вероятно този жест е затоплил отношенията му с моделката. Малко след като актьорът й подари лъскавото возило прекара няколко дни с нея и сина им на морето. Той се възползва от това, че има ангажимент на морето и остана заедно с Диляна и Борил.

Преди няколко дни папараци на "Ретро" засякоха актьора на влизане в кооперацията, в която живее Диляна Попова. Забързаният Асен Блатечки оглеждал на всички посоки преди да влезе във входа. Вероятно се опасява, че някой ще го види на влизане в жилищната сграда.

[caption id="attachment_454522" align="alignright" width="300"] Асен Блатечки Асен Блатечки се среща тайно с Диляна Попова[/caption]

Актьорът прекарал едва десет минути в дома на своята колежка, след което напуснал кооперацията бегом.

Очевидно той използва всяка свободна минута, за да се види със сина си. Запознати коментират, че той предпочита да се среща тайно с наследника си, за да не дразни Катерина и 15-годишната им дъщеря.

Малко преди Борил да се появи на бял свят той купи апартамент на Диляна Попова. Неслучайно жилището на моделката се намира в близост до семейният апартамент на Асен и Катерина, пише ПИК.