Таки се сдоби с още две луксозни придобивки

След като преди няколко дни обвиненията срещу Таки бяха свалени, мафиотът няма намерение да се завърне в България.

Както вече стана ясно, той е оправдан от Темида поради липса на доказателства. Люлинският бос вече не е част от списъка на Интерпол. Той е решил да напусне Дубай и да се устрои в друга желана дестинация.

Очевидно мафиотът е очаквал подобен развой на събитията, тъй като още преди две години е купил луксозен пентхауз в центъра на Лондон.

Имотът в сърцето на столицата на Великобритания струва над 2 милиона евро и е обзаведен с дизайнерски мебели. Бандитът възнамерява много скоро да напусне емирството и да се нанесе там заедно с Боряна Шехтова и техния син Николай.

Преди няколко месеца блондинката дари мафиота с мъжки наследник. Не само детето, но и тя така и не успя да се климатизира в Дубай. Моделката е много щастлива от преместването им в Кралсвтото, където ще има възможността да се среща с много от дружките си и да обикаля бутиците по цял ден.

След като Таки беше оправдан, той си поръча и самолет, за да бъде пътуването му още по-комфортно.Мафиотът възнамерява да обиколи цел свят с частния си самолет.

[caption id="attachment_454515" align="alignright" width="300"]Таки Таки с имение в Лондон за 2 млн евро[/caption]

Той не планира да се завърне в България, тъй като се страхува, че отново ще бъде привлечен като обвиняем. Мафиотът от "Люлин"вече е разпределил бизнеса си в столицата между някои от доверените си лица и няма причина да се върне в България.

След като напусна страната ни, империята му стана още по-голяма. Пипалата на мафиота стигнаха до най-доходоносните браншове с търговия на злато, акции и петрол. За кратко той успя да умножи милионите си. Никой не може дори да прогнозира на колко възлиза богатството му в момента, пише ПИК.