Неизвестни факти от живота на Дарина Павлова излязоха наяве

Факти от живота на Дарина Павлова излязоха на бял свят. Вдовицата на Илия Павлов не се срамува от миналото си, но въпреки това не обича да говори за него и това са факти, които много малко хора знаят за нея.

Милионерката не познава билогичните си родители. Тя е била оставена от майка си в дом за деца малко след раждането й. Невръстното момиченце било осиновено от бедно семейство от Казанлък.

Дарина Павлова от малка знае, че Калчо Колев и съпругата му Донка не са нейно биологични родители, но въпреки това ги обича много и им е признателна за всичко, което са направили за нея.

Семейство Колеви осиновили Дарина, когато тя била едва на няколко седмици. И въпреки, че са бедни, се постарали нищо да не й липсва. Мадам Мулти носи името на дядо си Демир.

Родителите й са много консервативни. Моралът в семейството й бил задължителен, а закъсненията вечер - табу.

[caption id="attachment_454508" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова е осиновена[/caption]

Малко известен факт е, че първият мъж в живота на Дарина Павлова не е покойният й съпруг Илия Павлов, а Иван Славков. Нейни състудентки си спомнят още сребристия мерцедес, с който богаташът чакал Мадам Мулти пред университета. По онова време лъскавото возило е било единствено в страната ни.

Тя често го придружавала по време на служебни визити, пише Хот арена. С типичното за него чувство за хумор покойният зет на Тодор Живков не веднъж е коментирал пред свои приятели, че Дарина Павлова винаги му е харесвала.

Пред медиите той дори я нарича Розичката. Батето никога не е говорил за жените в живота си пред журналисти, спомнят си негови приятели. Но и за тях връзката му с Дарина Павлова не е тайна.