Саботаж срещу Крисия

Саботаж срещу Крисия
5 (100%) 2 votes

Организаторите на конкурса в Крим поставили талантливата чаровница в инфаркта ситуация

Талантливата Крисия преживя чудовищен саботаж по време на конкурса „Нова вълна”, който се проведе преди дни в Крим.

Въпреки множеството проблеми, създавани от организаторите, чаровната Крисия все пак успя да спечели второ място в конкурса. Майката на чаровницата от Разград изплака в студиото на Би Ти Ви, че Крисия е била изправена пред инфарктна ситуация по време на конкурса.
До последно организаторите създавали редица проблеми с надеждата, че ще успеят да я елиминират, но за тяхно нещастие и наша гордост, това така и не се случи.

Ангелина /майката на Крисия/ разкри, че за разлика от останалите участници, които пристигнали в Крим на 1-и август, талантливата изпълнителка и семейството й били заблудени, като им било съобщено, че трябва да са там на 6-и август.

Организаторите на конкурса в Крим поставили талантливата чаровница в инфаркта ситуация

Организаторите на конкурса в Крим поставили талантливата чаровница в инфаркта ситуация

Крисия била изправена пред първия проблем още по време на първата си репетиция, разбирайки, че песните, които е подготвила не са дълги според изискванията на организаторите, съгласно които трябвало да са до две минути.

Всички песни, които Крисия била подготвила в репертоара си били с дължина три минути. Освен това се наложило да сменят втората й песен само в рамките на един час, тъй като изборът не отговарял на първоначално представената им конкурсна програма.
Въпреки всичко талантливата чаровница е показала, че притежава несломим дух и освен, че е успяла да се пребори с всички трудности, поднесени й в последния момент, тя успя да се класира на второ място, което предвид цялата ситуация си е направо първо.

Пристигайки си в България, Крисия забрави всички трудности и полетя в седмото небе от щастие, след като научи, че й предстои да запише дуетна песен със Слави Трифонов. Към момента вече кипи усилена работа по записването на новата й песен с рапъра Кристо, пише pik.bg.

Крисия е живото доказателство за това, че когато човек има желание, нито една трудност, пред която бива изправен не може да го спре по пътя към постигането на успеха!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Саботаж срещу Крисия”

  1. БРАВО МИЛИЧКА.ТИ СИ ПЪРВА.ЩОМ СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТЕБ,ЗНАЧИ СИ НЕВЕРОЯТНА.

Добавете коментар