Нико Тупарев направи горещи разкрития за Биг Брадър броени часове преди старта

Задава се доста горещ сезон на риалити формата
0

Задава се доста горещ сезон на риалити формата

Нико Тупарев, който е продуцент на Биг Брадър и водещият на шоуто – Ники Кънчев направиха горещи разкрития за новия сезон.

В ефира на Нова тв, Нико Тупарев заяви, че визитките и историите на участниците, които ще влязат тази вечер под покрива на Биг Брадър са най-добрите, които са правени досега.
Тупарев и Кънчев подготвиха зрителите на Нова тв, че е малко да се каже за някои от участниците, че са татуирани, тъй като направо са претатуирани. Това обаче не е случайност, тъй като са били избирани именно по този тренд.

Задава се доста горещ сезон на риалити формата
Задава се доста горещ сезон на риалити формата

Продуцентът на Биг Брадър издава, че този път търсенето на герои е било съсредоточено сред хора, които имат сериозни успехи в живота си.
Нико Тупарев направи взривяващото разкритие, че в новия сезон на риалити формата ще се появят нови персони по подобие на тризначките от Благоевград.
Това, което е сигурно, че сред персонажите ще има изключително нови дразнители, а екипът на Биг Брадър вече е заплел и първите интриги, които ще се случат под покрива на къщата.

Ники Кънчев и Нико Тупарев повдигнаха и още малко завесата около новия сезон на шоуто, с което успяха да разпалят зрителския интерес. Те обявиха, че сред участниците има девойка, която е родена в Сибир и живее в Швеция, представителка на ромското общество, която е с висше образование, българският вълк от Уолстрийт и др. подобни персонажи.
В заключение те посочиха, че най-важните въпроси, които стоят пред този сезон е дали ще има любов в Биг Брадър, както и задават ли се мъжки скандали в къщата, пише Блиц.

Преди няколко дни стана ясно, че сред участниците в Биг Брадър ще е и културистът Тихомир Ангелов, който след редица тежки преживявания е преминал на отсрещния бряг. Той не се свени да разкрие публично новата си ориентация и твърди, че вече спокойно може да каже, че се чувства истински щастлив.
От известно време Ангелов живее с мъж. По всяка вероятност въздействие върху ориентацията му, е оказал и фактът, че губи майка си едва седем годишен, а детегледачката, на която била поверена грижата за него го подлагала на системен тормоз.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.