Иван Костов и Маджо взривиха Златни пясъци

Иван Костов и Маджо взривиха Златни пясъци
4 (80%) 2 votes

Командира и подземният бос едва не стигнали до бой

Иван Костов и подземния бос Младен Михалев, по-известен с прякора си Маджо взривиха Златни пясъци.

Между бившия министър-председател и подземния бос се е разпалил грандиозен скандал на фаталната дата 13 август.
Очевидци разкриват, че титаничния сблъсък между Маджо и Иван Костов се е разиграл в хотел „Адмирал” – виенската сладкарница.
Двамата едва не стигнали до ръкопашен бой, но за тяхно щастие били разделени от ген. Атанас Атанасов.

Причината за грозната кавга между двамата, поради която се е стигнало до грозната схватка, при това на публично място, така и не става ясна.
Запознати разкриват, че Иван Костов почти всяко лято отдъхва в района, а и освен това е собственик на два апартамента в хотел „Адмирал”.

Командира и подземният бос едва не стигнали до бой

Командира и подземният бос едва не стигнали до бой

Очевидци на грозния скандал между Командира и Маджо са възмутени от наглото поведение на бившия премиер. Те негодуват за това, че въпреки, че изплуваха далаверите на Костов в КТБ, той вместо да се скрие в миша дупка, се разхожда с гордо вдигната глава и при това привлича внимание върху личността си.

Още през април от прокуратурата съобщиха, че над главата на Командира надвисват черни облаци, след като се заеха да проверяват анексите му с КТБ.
Припомняме, че от проверката стана ясно, че бившият министър-председател е сключвал два пъти анекси към договора си за депозит в КТБ.
Първият от анексите е подписан на 01.07.2014, след като БНБ алармира, че лихвите на депозитите в КТБ са изключително високи. След тази констатация, депозантите бяха призовани да сключат допълнителни анекси за намаляване на лихвата.

Два месеца по-късно, Командира подписва и скандалния втори анекс. Точно тогава е извършена и грандиозната измама, благодарение на която е успял да изтегли гарантирания от закона минимум от сто хиляди евро. Както винаги най-потърпевш от цялата игра на няколко човека, бе редовият българин, който дели от залъка си, за да има на страни бели пари за черни дни. И този случай няма да е изключение и ще се превърне в много шум за нищо, тъй като парите вече са окрадени, а виновни разбира се няма да има, пишe pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Иван Костов и Маджо взривиха Златни пясъци”

  1. Име (задължително)

    авг. 17. 2015

    „подземния бос Младен Михалев, по-известен с прякора си Маджо “ – може да се движи с гордо вдигната глава!?!?!? Така е в МАФИОТСКА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!

Добавете коментар