Ирен Онтева е решила да остане цяло лято там

Моделката Ирен Онтева живее като истинска баровка. Блондинката, която роди син на Христо Сираков, отмаря в една от тузарските дестинации. За място на своята лятна почивка тя е избрала Фенската ривиера.

Красавицата е решила да прекара цялото лято там. Ирен е готова на всичко, за да си подсигури охолен начин на живот.

Въпреки, че отдавна не е с Ицо Стоте манекенки тя продължава да живее охолно. Едва ли Христо Сираков ще допусне на майката на сина му да й липсва нещо.

Но за амбициозната Ирен това не е достатъчно. Тя е готова на всичко, за да си хване милионер. Точно заради това е избрала и дестинация, на която отмарят единствено богаташи. Тя си е поставила за цел това да се случи по време на лятната й ваканция.

Моделката е решила да остане в Сен Тропе до края на лятото. Преди няколко дни блондинката отпразнува рождения си ден в един от най-известните барове в тузарския курорт.

Нощното заведение е собственост на милионерите Le Quai, научи "Телеграф". Специално за празника на моделката пристигнаха нейни дружки от България. За доброто настроение на красавиците се погрижи Веси Бонева. Забавата продължи до ранни зори.

[caption id="attachment_454505" align="alignright" width="300"]Ирен Онтева Ирен Онтева отмаря на Сен Тропе[/caption]

Ирен Онтева реши това лято да почива без деветгодишния си син Кристиян. За наследника на Ицо Сираков това лято ще се грижи неговата баба, пише Хот арена.

Преди няколко месеца бившата моделка приключи връзката си с италианеца Давид Бучолини. Според мълвата той е зарязал красавицата.

Запознати с личния живот на блондинката коментират, че и до днешен тя продължава да държи сметка на Христо Сираков. Тя дори му забранила да дава изявления за личния си живот.

След раздялата си с италианеца тя поискала по-висока издръжка от Ицо Стоте манекенки. Красавицата дори го заплашила, че повече няма види сина си.