Истории от Холивуд: Скандалните тайни на звездите

Истории от Холивуд: Скандалните тайни на звездите
5 (100%) 1 vote

Модата на суинга превзема Холивуд, какво крият за себе си звездите?

Модата на суинга от години владее Холивуд, но голяма част от звездите избягват да говори за тези свои връзки. Някои от двойките обаче са отворени за различни възможности и са готови да експериментират. Други обаче са по-дискретни и разкритията за това тяхно хоби вероятно ще скандализират не само колегите им в Холивуд.

Говори се, че сред суинг двойките са и звездните съпрузи Меган Фокс и Остин Грийн. Въпреки че атрактивната актриса е израснала в доста консервативна християнска среда, в младостта си е опитвала всякакви щуротии. Двойка има двама сина, но в Холивуд се говори, че на Остин не му пречи Меган да спи и с други мъже, докато други източници твърдят, че и двамата се развличат често в компанията на други двойки.

Меган Фокс и Остин Грийн обаче не са единствените, които си падат по суинга и в спалнята. Джулия Луис — Драйфус и нейният съпруг Брад Хол, също искат да подправят с пикантни преживявания брака си. Актрисата се прочу с ролята си в хитовия сериал „Зайнфелд“, а със съпруга си, който е писател, режисьор и актьор са женени от 1987 година. Заедно са от студентските си дни, а както се говори двамата поддържат връзката си с разнообразие в спалнята.

За брака на актьорския двойка Уил Смит и Джейда Пинкет Смит се говори много, а наскоро актьорът трябваше да опровергае историите за развода им като фалшиви. Въпреки това, дълго време шестваха твърдения, че двамата имат отворен брак, особено след като заявиха, че продължават да се срещат и с други хора.

Скандална мода владее Холивуд - кои двойки си падат по суинга

Скандална мода владее Холивуд – кои двойки си падат по суинга

Дълго време се говореше също, че бившите съпрузи Деми Мур и Аштън Къчър също са увлечени по суинг модата. Мълвата носеше, че Деми често канела в дома им в Холивуд по някоя нова приятелка. Въпреки това, явно доверието между двамата не е било на особено високо ниво, тъй като двойката приключи брака си с доста шумен развод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар