Саня Армутлиева коли и беси в „X Фактор” (Вижте защо)

Саня Армутлиева коли и беси в „X Фактор” (Вижте защо)
5 (100%) 1 vote

Саня Армутлиева постигна целите си и изгони трима стари членове на журито, преди новия сезон

Саня Армутлиева постигна целите си и изгони трима стари членове на журито

Саня Армутлиева постигна целите си и изгони трима стари членове на журито

Продуцентката Саня Армутлиева е важна ключова фигура в реалитито и всички гледат да се съобразяват с

В „X Фактор”ще се появят Криско, Люси Дяковска и Маги Халваджиян

В „X Фактор”ще се появят Криско, Люси Дяковска и Маги Халваджиян

нейните прищевки. Отдавна се знае, че между Саня и Мария Илиева има известно напрежение. В началото на миналия сезон двете дами от журито се заиграваха със закачки, като конкурентки, но после това се превърна в истинска война.

Мария Илиева имаше неблагоразумието да вкара Наско в своите нови проекти, като направи хитово парче с рапъра и по този начин той известен сред начинаещите звезди.

Хора от музикалния бранш твърдят, че Саня тотално се вбесила, когато Мария Илиева и отне Наско. В него тя открила голям потенциал и сценична визия. Още повече, че продуцентката похарчи доста средства за клип на Наско и Саня остана с пръст в уста, когато рапъра отказва да подпише договор с нея за няколко години.

„Саня пощуря и непрекъснато тормози момчето“ разказват хора от екипа на Армутлиева. А когато Наско се появи с Мария Илиева и направиха хит, Саня обяви война на менторката, защото разбра, че тя й е подляла вода.

Голям панаир се заформи, защото Армутлиева убеди Маги Халваджиян да откаже на Мария Илиева да е жури във втория сезон, с аргумента, че се налага промяна на формата.

Маги се склони да угоди на Саня, защото продуцентската й компания трябва да продуцира начинаещите звезди и след шоуто, каквото е изискването на регламента.

Само, че Саня Армутлиева не спря до тук. Известен  факт е, че Любо Киров е близък приятел на Мария Илиева и Саня разкара и него от формата, за да си отмъсти до край. Останал единствен от старите ментори Заки сам предложи своето напускане, като не поиска да става жертва на пъклените планове на отмъстителната продуцентка.

Запознати разказват, че се разиграл истински спектакъл, който се влачи седмици наред, докато Саня Армутлиева наложи габровеца Криско за член на журито в „X Фактор”и така да унижи още повече Мария Илиева.

И така последно в „X Фактор”ще се появят Криско, Люси Дяковска и Маги Халваджиян и Саня Армутлиева.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар