Решиха: Димитър Рачков и Мария Игнатова си върнаха свободата!

Решиха: Димитър Рачков и Мария Игнатова си върнаха свободата!
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков и Мария Игнатова си дадоха пълна свобода!

Димитър Рачков обикаля цяло лято Черноморския бряг. Комикът се чудел кой от старите си приятели по-напред да обиколи. Но митарствата му често се оказвали препъни камък, защото хората го спирали непрекъснато и искали да се снимат с него. Димитър Рачков е от Бургас и жителите му го смятали за своя гордост.

Един от най-добрите водещи е намерил малко време и за себе си, но въпреки това непрекъснато е сред хората. Бдителни клюкари обаче веднага забелязаха, че един от най-известните комици е на обиколка из родното море без половинката си Мария Игнатова.

Димитър Рачков вършеше сам по Черноморието, Мария Игнатова хич не ревнува

Димитър Рачков вършеше сам по Черноморието, Мария Игнатова хич не ревнува

Това дава сега повод да се шушука, че двамата са се разделили. Което не отговаря на истината, защото „господарите на ефира” Димитър Рачков и Мария Игнатова са едни от най-стабилните двойки в шоубизнеса. Влюбените споделят, че се радват на хармонична връзка и изобщо нямат намерение да отиват до олтаря.

Двамата не крият, че и те, като останалите двойки често си вдигали скандали, но те още повече скрепявали любовта им. Решение на проблемите те често намират и в танците, които и двамата обожават. От времето, когато се отдавали на магията на танца те забравяли всичко друго, както и да ес карат, през смях често обяснявали двамата.

Идеята без съмнение била на блондинката. Половинката на Димитър Рачков обожавала латино ритмите и от доста време искала това да превърне в семейно хоби, както и в терапия срещу кавгите и наистина успяла. Мария Игнатова доверила, че именно на танците дължи стройната си фигура.

Ритмите имали и друго чудодейно въздействие. С тях сплотявали семейство си и се превърнали в една обща страст за двамата. Мария Игнатова толкова била запленена от това комплексно въздействие, че търсила подходяща детска школа, където и да запише сина си Виктор да се учи на магията на танцуването.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар