Неочаквано: Щерката на Искра Радева проговори за връзката си с годеника на Бони!

Неочаквано: Щерката на Искра Радева проговори за връзката си с годеника на Бони!
5 (100%) 1 vote

Елена Станулова призна цялата истина за аферата си с годеника на Бони!

Елена Станулова отрече да има любовна афера със строителния предприемач Раби. Бе тиражирано, че младата красавица открай време си подбира гаджетата, като ги търси основно според банковите им сметки. Затова не пропуснала възможността да оплете и Раби, без да се интересува, че арабинът вече е сгоден.

Според слуховете единствено тя била причината любовника на поп фолк дивата Бони да я изостави. Дъщерята на актрисата Искра Радева категорично отрече гнусната инсинуация, като заяви, че дори не познава въпросния Раби.

Елена Станулова каза истината за арабина Раби и Бони

Елена Станулова каза истината за арабина Раби и Бони

Тя обясни, че също слабо познава ромската поп фолк дива. Елена няма никакво обяснение защо жълтите сайтова е я вкарват в тази интрига, но се дистанцира от нея, като заяви, че написаното по неин адрес не отговаря на истината.

Щерката на Искра Радева уточни също, че от десетина години не е стъпвала в Турция, а в Анталия никога не е била. Точно противното твърдеше една от клюките. Според нея богаташът именно там закарал любовницата ис, за да са далеч от обективите на папараците и на любопитните погледи. Също и за да се скрият от любовницата му Бони.

Според друг слух Бони направила опит да сложи край на живота си, след като Раби я зарязал и се гушкал с Елена Станулова. Научила тъжната вест, Бони се нагълтала с хапчета. Певицата изпаднала в депресия, защото не успяла да преживее факта, че богатия арабин я оставил току пред олтара заради друга, реди още упоритата клюка.

Поп фолк дивата напълно отрече да е правила подобен опит. Въпреки че тя е скъсала с приятеля си Раби, с когото щяха да минат под венчило, тя не би посегнала на себе си. Бони заяви, че е силна жена и продължава да гледа смело напред, както и да живее за своята дъщеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар