Ужас: Разкритието за Елен Колева шокира всички!

Ужас: Разкритието за Елен Колева шокира всички!
5 (100%) 1 vote

Елен Колева е на ръба, не може да се оправи сама с проблема си!

Елен Колева е стигнала дъното. Знойната хубавица се е регистрирала в сайта за възрастни и търси принца, който да я извади от кризата.

Участничката в „И аз го мога”, където омайваше не толкова с уменията си да копира номерата, колкото с кълчене и глезотии, търси лесни начини да се избави от немотията.

Елен Колева удари дъното, стигна до сайтове за запознанства

Елен Колева удари дъното, стигна до сайтове за запознанства

Тя напълно е затънала в дългове, след като дългогодишното й гадже Сашо Майонезата й би шута. След раздялата държанката му остана без луксозното жилище, кола и сухо, което милионера й даваше, за да живее охолно. Сега обаче няма кой да я спонсорира, а и Елен Колева не получава никакви роли в киното и театъра.

Бесен, че любовницата му не престана да му слага рога, бизнесмена направи така, че да я уволнят и от народния театър. Заради това Елен Колева е затънала до гуша в дългове към мобилни оператори и наеми за квартирата си. това принудила свикналата на креватни гимнастики пишман актриса да намери други, алтернативни начини за печалба.

В своя профил тя е сложила доста палави снимки, които като нищо могат да докарат някоя сърдечна болест на застаряващите бизнесмени, които бройката млади гаджета в мрежата. Не само фотосите, ами и обясненията под тях са доста пикантни.

За себе си синеоката мъжемелачка е обяснила, че може да изпълнява всякакви капризи в кревата, да се превърне дори в готвачка в кухнята. Актрисата била готова и на нещо повече – да остави без дъх кандидата в спалнята, с едно единствено условие и то било да я издържа щедро финансово.

Актрисата го раздава дори и още по-щедра. Не я вълнувало дали е семеен, има ли деца от минали бракове или вече е на пенсионна възраст. Стига застаряващият принц да й осигури супер луксозен живот и да я глези най-малкото като кралицата на Острова. Само това било единственото условие, което поставяла палавницата за бъдещия си спонсор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар