Николета Лозанова предизвиква единствено насмешка в Григор Димитров

Григор Димитров приема с насмешка спекулациите по адрес на него и Николета Лозанова. Нашенецът не само се присмива на плеймейтката, но и е обиден на медиите у нас, видя Клюки.бг.

Той се чувства засегнат от факта, че някой го принизява до там, че да повярва, че е бил интимен с госпожа Божинова.

Тенисистът даде ясно да се разбере, че не си пада по подобен тип жени. Ако досега все още е имало някакви съмнения, че той и плеймейтката са били интимни, то те вече отпаднаха. Пред свои приятели нашенецът коментирал с насмешка, че никога не би погледнал Николета Лозанова или друга жена като нея.

С това той даде ясно да се разбере, че всичко, което се изписа за него в жълтата преса е плод на нечие въображение. Гришо също е наясно, че Николета Лозанова е в основата на скандала. Тя сама си съчини историята с него, за да предизвика интереса на медиите, тъй като историята й с развода с Валери Божинов отдавна вече не е интересна.

Но след като мениджърът на спортиста заяви, че той ще заведе иск срещу тв водещата, тя се опита да замаже гафа си, заявявайки че всичко е плод на фантазията на журналистите.

[caption id="attachment_454119" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Григор Димитров се присмива на Николета Лозанова[/caption]

Приятели на Григор Димитров също са на мнение, че той никога не би погледнал жена като Николета. Според тях, идеалната жена за него е Мария Шарапова. Но за съжаление с течение на времето връзката им се изчерпа.

Двамата не се разделиха заради изневери и големи скандали, а заради това, че не гледат в една посока, Докато 28-годишната Мария Шарапова мисли за семейство и деца, на 24-годишния Григор Димитров още му се купонясва, пише Клюки.бг.