Страшна аномалия: Сняг през август!

Страшна аномалия: Сняг през август!
5 (100%) 1 vote

Такава аномалия в природата рядко се среща! Сняг през август!

Някои територии на Америка осъмнаха със сняг. Зимата неочаквано дойде в щата Колорадо. Улиците на територията в него бяха целите в сняг, след снощната буря. Аномалиите на континента обаче не спряха дотук. Целите северозападни щати на САЩ пък бяха покосени от буря.

В останалата част на Колорадо се изсипаха невиждани проливни дъждове, които предизвикаха и наводнения. След това селищата бяха помляни и от градушка. Жителите на Маниту Спрингс, които най-много пострадаха от природните аномалии, излезнаха по улиците, за да почистват.

Заваля сняг през месец август

Заваля сняг през месец август

Северозападно от щата Колорадо, в Монтана пък гръмотевична буря прекъсна електро захранването. В резултат на това много от дърветата бяха изтръгнати от корен. На различни места в щата избухнаха и пожари, които се появиха заради късото съединение, което се получи след бурята. Местните жители, които започнаха да поправят щетите от бурята са убедени, че разчистването на поразиите може да продължи и повече от седмица.

Според една от версиите тези аномалии се дължи на разработвано оръжие, лазер, който Америка е сътворила за контрол на природните стихии. Това е програма, която променя времето по поръчка. Първоначалната версия е, че е създадена да следи северните сияния и е съвсем невинна. По-късно се заговори, че е направена, за да се въздейства на ураганите и стихиите, които непрекъснато тормозят САЩ.

Учените обаче смятат, че лазерът не е безобиден, а напротив, много е опасен. И той не вреди само на околната среда, като променя времето по поръчка, ами има негативен ефект и върху хората.

Според тях е вреден, защото активира невероятно количество статично електричество в атмосферата. Резултатът са гръмотевичните бури и промяна на времето по поръчка, на каквито аномалии вече сме свидетели в САЩ – със снега през август.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар