Слави Трифонов съжалява за случилото се

Слави Трифонов се появи изненадващо в ефир. Шоуменът показа пред всички, че съжалява за случилото се. Повод за изненадващата му поява в ефир стана излъчването на скеча с Росен Плевнелиев преди два дни.

На фона на трагедията, която изживя президентското семейство, това беше най-неуместното видео. Въпреки, че предаването беше пуснато на запис, нищо не извинява постъпката на режисьорите на Слави Трифонов.

Дългия се появи в ефира на бТВ вчера по обяд. Той поднесе своите най-искрени извинения към президента, заявявайки че той няма деца и  само може да си представя болката, която изпитва в момента.

Шоуменът заяви, че предаванията, които се излъчват на запис са били планирани от месец по-рано, но въпреки това излъчването на въпросния скеч не е оправдано, пише ПИК.

В момента Слави Трифонов е в летен отпуск и предаването му е на запис. Въпреки това, както самият той каза, излъчването на скеча с Росен Плевнелиев точно в този момент, не е оправдано.

По правило всяка външна продукция, каквато е шоуто на Слави Трифонов, има право да променя програмата си заради извънредни събития. Въпреки тази опция, никой от екипа на учиндолеца не си е направил труда да промени планираното предаване.

[caption id="attachment_453962" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов се извини на Росен Плевнелиев[/caption]

От бТВ веднага поднесоха извинения за гафа. Медията излезе с обръщение, в което заяви, че съжалява за случилото се и поднася своите извинения на президента.

Не стана ясно дали ще има санкционирани за чутовния гаф.

Тази събота семейството на държавния глава беше разтърсено от жестока трагедия. Росен и Юлияна Плевнелиеви загубиха първородния си син. Филип Плевнелиев бе покосен внезапно от тежко сърдечно заболяване.

Столичани почетоха паметта на починалото момче с цветя, свещи и играчки, които оставиха символично пред входа и изхода на президентството.