Жана Бергендорф вилнее из курорта Лозенец (Вижте какви ги върши)

Гласувайте за статията

Скандалната Жана Бергендорф и любимият й Лео тормозят курортистите в Лозенец с безобразното си поведение

Певицата Жана Бергендорф скандализира с изцепките си и пиянските си истории почиващите по морето. Не мина месец от ареста й, когато Жана и възлюбения й Лео бяха арестувани за побой и притежание на марихуана и ето, че червенокосата изпълнителка забрави какви ги приказваше малко след скандала.

Вече три седмици Жана и Лео са засичани в нетрезво състояние, а изпълнителката понякога била дрогирана, че чак не можела да ходи, разказват очевидци.

Според информация от вестник „Всеки ден“ във нощта срещу вторник Жана Бергендорф, надрусана карала своя „Мини Купър“, според разказ на свидетели и много близко до пешеходна пътека удря сиво БМВ. В колата пътували две момичета, които не пострадали, но се втрещили от уплаха. Жана скочила от Мини Купър-а и с неистови крясъци и псувни им налетяла на бой. Само, че според присъстващите на инцидента, нахалната певица сама била виновна за катастрофата, тъй като не дала предимство на идващата кола, а тръгнала да прави ляв завой без да се огледа.

След пороя от цветущи обиди Жана бръкнала в чантата си, извадила петдесет лева и ги хвърлила на слисаните девойки, които от стрес не успели да отворят уста. Певицата явно се осъзнала, че ако дойде КАТ ще пострада и така се измъкнала от проверката на органите на реда.

И наистина от Районното управление в Царево заявяват пред вестник „Всеки ден“, че не постъпвал никакъв сигнал за подобно нарушение.

„Добре, че нямаше пешеходци в близост до пешеходната пътека, иначе щеше да стане голяма беля“, разказват очевидци, които са втрещени от наглото поведение на Жана Бергендорф.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар