С наглостта си Глория дразни своите фенове

Наглостта на Глория мина всякакви граници и вече дразни дори феновете й. Не минава и участие на фолкаджийката, по време на което тя да не изпълни някой от златните хитове на Лили Иванова.

В мрежата могат да бъдат открити десетки записи от участия на чалгаджийката, по време на които тя пее песните на естрадната прима. Тя не само, че изпълнява песните на обичаната изпълнителка, но нито веднъж досега не я потърсила, за да я попита дали може да пее хитовете й по време на участията си.

Фенове на чалгаджийката са разочаровани от нея и изразяват в мрежата възмущението си от факта, че тя само разваля хитовете на Лили Иванова.

За сега примата на българската естрада все още не е дала изявление по случая. Преди време тя имаше същия проблем с  Глория. Изпълнителката на "Детелини" дори заяви, че ще съди пайнерката заради наглата кражба.

Тя се закани, че ще заведе иск срещу нея на стойност 100 000 лева. До дело така и не се стигна, въпреки че и Глория очевидно не си е взела поука от случилото се.

Фолкаджийката определено не се притеснява от това, че забавлява феновете си с песни, чиито авторски права не й принадлежат.

Пайнерката си позволява това единствено по време на частни партита. Напоследък участията й драстични намалели заради твърде високите й изисквания.

[caption id="attachment_454051" align="alignright" width="300"]Глория Глория окраде Лили Иванова[/caption]

Запознати коментират, че самопровъзгласилата се за прима на поп фолка Глория, се е взела твърде насериозно и има претенции на световна знаменитост.

Тя не само, че иска космически хонорари, но и не желае да пее повече от половин час, като прави петминутна почивка по средата на участието си.

Вече дори родните баровци не искат да я канят на партитата си не само заради непосилните за тях хонорари на Глория, но и заради надменното й поведение и постоянните капризи.