Ново 20: Виж в чии прегръдки се утешава Преслава!

Ново 20: Виж в чии прегръдки се утешава Преслава!
5 (100%) 1 vote

Преслава си намери в чии прегръдки да забравя Бирмата!

Софи Маринова се е взела за майка Тереза. Ромската певица е поела изцяло под крилото си Преслава. Колежката й е силно наранена от проблемите си в личния си живот и най-вече от връзката си с бизнесмена Жоро Малката Бирма.

Затова Софка е поела изцяло задачата да оправи личното самочувствие и изобщо да направи така, че Преслава да забрави за екс гаджето си. Ромската певица буквално я влачи със себе си на всеки един купон, както и на непрекъснатите тържества, които организират семейство Стораро.

Преслава

Преслава се теши при приятелката си Софи Маринова

Софи и Преслава вече са като залепени една от друга, а ромската певица иска в забави и веселби певицата от Добрич изцяло да изтри спомена за Бирмата у Преслава.

Припомняме, че една от най-тиражираните певици на „Пайнер” изживя бурен любовен романс с милионера Георги Станоев-Бирмата. Двойката беше около четири години заедно, дори заживя под един покрив. Но заради ревнивия нрав на гаджето си, Преслава се раздели с него. Но това не спря дотук.

Няколко пъти Бирмата предизвика як търкал, заради ревността си и нежеланието си да вижда поп фолк звездата в обятията на други мъже. На афтърпартито на наградите на Планета ТВ Бирмата влетя с охраната си в дискотеката и предизвика поредния бой.

Защото той видя Преслава и топ певеца Фики Стораро да танцуват и да се натискат на дансинга, от което кръвта на богатия младок кипна и мелето се случи. Преди това те се бяха сбили в морска дискотека, като Преслава запрати по него чаша и му спука веждата. Имаше още няколко яки тупалки пак поради тази причина, тъй като Бирмата не може да гледа как друг мъж се целува с бившата му половинка.

Последния бой се случи отново пред входа на морска дискотека в Слънчев бряг. В мелето пострада и бодигарда на певицата. След това Преслава бе изплашена и дори поискала да си смени телохранителите, като ги подмени с професионални пазачи, редеше клюката.

Известно време фолкаджийката спеше в дома си, а беше приютена от друга своя колежка – Десислава. Сега тя пък е под крилото на Софи Маринова, а последната се старае по всякакъв начин Преслава завинаги да изтръгне Бирмата от съзнанието си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар