Бойко Борисов се видя в чудо: Виж какво му сервираха!

Бойко Борисов се видя в чудо: Виж какво му сервираха!
4 (80%) 2 votes

Бойко Борисов беше налазен от истерясали мераклийки!

Луди фенки подканиха министър-председателя да си свали моряшката си фланелка. В отговор на това щурите мадами му обещаха те пък да си махнат от себе си …сините си прашки. Закачката бе по повод снимката от откриването на Клуба на морякът в Бургас.

На събитието присъстваха освен премиера, още министъра на строителството Лиляна Павлова, министъра на околната среда и водите Ивелина Василева, както и много депутати от ГЕРБ. На срещата бе и кмета на града Димитър Николов.

Алтави мераклийки налазиха Бойко Борисов

Алтави мераклийки налазиха Бойко Борисов

И докато плажът се разцепваше от викове и скандирания за британския поп идол Роби Уилямс и още куп банди, официалните лица изслушаха вечния хит „Бургаски вечери”. Поводът бе откриването на Клуба на моряка, който бе основно ремонтиран и готов да приема свои посетители.

На тържеството премиерът Бойко Борисов се премини в моряшка тениска на големи райета, а министър Лиляна Павлова си сложи капитанска шапка. Така стегнати, те бяха готови да отплават. Но именно тези фотографии породиха дивата истерия на почитателките на мускулестия ни министър-председател.

Клубът на моряка не бе ремонтиран от години и очакваше средства, за да бъде завършен. Но поради липса на свежи пари това все така и не се случваше. Сега обаче Бойко Биросов даде десет хиляди лева и след инвестицията клуба отвори врати.

Министър-председателят даде лично обещание на бившия боцман Димитър Вандаров да се грижи, като обеща да отделя за това лични средства от заплатата си. Клубът е построен на общински имот и в него ще си правят личните сбирки морските вълци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Бойко Борисов се видя в чудо: Виж какво му сервираха!”

  1. Тони

    авг. 11. 2015

    Какъв банкЯ Морски нарцис си имаме? Чалгаринът сърдит на кмета, че не го поканил на Spirit-a!!! ХА ХА ХА

Добавете коментар