Фенове на Мария Шарапова я питат къде изчезна усмивката й

Мария Шарапова е тотално е разбита след раздялата с Григор Димитров. Българинът обяви, че е скъсал с руската красавица в края на юли. Новината изтече часове, след като американски журналист разкри, че най-популярната тенис двойка вече не е заедно – пише „България днес“.

В дните след раздялата Мария Шарапова беше много пестелива на снимки в социалните мрежи. На голяма част от тях звездата изглежда умърлушена. „Тя е толкова тъжна, защото Григор Димитров я напусна“ – веднага намери обяснение един от феновете на тенисистката, който е оставил коментар във Фейсбук.
В средата на миналата седмица Мария Шарапова имаше сериозен повод да празнува. Причина за това беше Фейсбук, където красавицата има вече 15 милиона фенове на своята лична страница. Вместо да се зарадва, Маша пусна снимка, на която е със зачервени от сълзи очи. Реакциите не закъсняха: „Григор отне усмивката й“, „Твоите красиви очи са тъжни, може би причината е, че с Григор току-що се разделиха“.

Сънародниците на Мария Шарапова в Русия бяха по-безмилостни към очевидната тъга на блондинката. Те следят от години любовните връзки на Маша и явно са добре запознати с нейните настроения. „На Шарапова са й по-скъпи нейните бонбони“ – написа един братушка под новината на „Съветский спорт“ за раздялата на двамата.

[caption id="attachment_453973" align="alignleft" width="300"]Гришо открадна усмивката на Маша Гришо открадна усмивката на Маша[/caption]

Още един любопитен факт не остана скрит на тенис обществото. Реално Мария Шарапова така и не обяви своята раздяла с Григор, а това стори само българинът. Рускинята запази пълно мълчание и очевидно се опитва да се бори с мъката. Изненадващо за всички дойде отказът на втората в световната ранглиста да играе на силния турнир „Роджърс къп“ в Канада през тази седмица. Маша се оправда с контузия, но феновете веднага се запитаха какво се случва, защо не са я виждали вече месец по кортовете. Паузата съвпадна с разпада в отношенията на доскорошните влюбени гълъбчета.

Мария Шарапова реши да намери утеха в няколко урока по голф. Дали рускинята не е решила да последва примера на друга популярна тенисдива Каролине Вожняцки? Датчанката доскоро делеше леглото с Рори Макилрой. Или Маша се е прицелила по-нагоре – в прочутия плейбой Тайгър Уудс, който наскоро се раздели с американската скиорка Линдзи Вон?