Тв водещата Гала показа райското кътче, където почива с любимия си

Преди няколко дни Гала се завърна от почивка с любимия си. Двамата прекараха 12 незабравими дни на Малдивите. Определено Гала все още е развълнувана от красотата на това райско кътче. С приятелите си в мрежата тя сподели фотоси от личния си архив.

Блондинката възкликна, че за нея Малдивите са рая на земята и никога няма да забрави почивката си там. Тв водещата не крие, че е обиколила почти целия свят, но никога досега не е била на мястото, което да я заплени с невероятната си красота.

В действителност Малдивите са една от най-привлекателните дестинации, но за съжаление не всеки може да си позволи да почива там. Според запознати 12-дневната почивка на тв водещата там е струвала поне 10 000 евро.

[caption id="attachment_453978" align="alignleft" width="195"]Гала Стефан изненада Гала с почивка на Малдивите[/caption]

Противно на твърдения, че тя издържа Стефан, почивката е била платена от него. Младият бизнесмен решил да изненада половинката си и още в началото на годината направил резервация за почивката в райското кътче.

Заедно с него и Гала е била и щерката на тв водещата Мари. Тийнейджърката е плод на любовта между тв водещата и бившия й съпруг. Мари отишла с тях по настояване на Стефан, научи Хот арена.

[caption id="attachment_453976" align="alignright" width="225"]Гала Гала с щерка си Мари[/caption]

В момента семейството е в България. Двойката планира още една почивка това лято. Но този път Гала и Стефан ще бъдат сами. Щерката на тв водещата ще остане в столицата.

Блондинката е в отпуск до 31 август, когато предаването й ще се завърне в ефир. В момента се излъчват записи от миналия сезон.

Асистентката на Гала - Джуджи също не скучае. Пухквата блондинка обиколи родното Черноморие, след което замина със свои приятелки за Френската ривиера. Заедно с нея е изпълнителката Мария Гроздева. Оказа се, че двете са много близки приятелки.