Гена Трайкова е съсипана

Бившата телевизионната водеща Гена Трайкова, която в момента е шеф на новините по бТВ, е съсипана. Синеоката красавица преживява тежка драма, видя Клюки.бг.

Въпреки успехите си в професионален план, тя е нещастна в любовта. Скоро синеоката красавица ще навърши 40 години, но въпреки това все още не е усетила трепетите на майчинството. Докато дружките й вече имат по две деца, тя не само, че няма наследници, но няма и мъж до себе си.

Гена Трайкова постоянно се жалва пред приятелките си, че е нещастна в любовта. Неслуките в личния живот й пречат да наслади на успехите си в професионален план.

Тъжната красавица споделя с най-близките си, че едва сега си е дала сметка, че парите не означават нищо щом нямаш човек до себе си. Любовната драма я съсипва и тя се е отчаяла напълно.

Бившата на Венелин Петков не вярва, че ще срещне подходящия мъж за нея. Последната й връзка приключи както и предходните.

Колегата й Иван Георгиев я заряза. Блондинката дори го покани да живее в дома й. За съжаление щастието й не продължи дълго. Само няколко месеца след като амбициозният репортер се настани в дома й, той я напусна.

Според мълвата Иван изневерил на Гена с жена, по-млада от нея.

[caption id="attachment_453968" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова Гена Трайкова е съсипана[/caption]

Дългогодишната връзка с колегата й Венелин Петков също не се разви благоприятно за нея. Въпреки, че двамата бяха на крачка от олтара, така и не стигнаха до него.

Според запознати с отношенията им, решаващ фактор за тяхната раздяла е бил фактът, че те са колеги и прекарват всяка минута заедно. Колеги на бившите партньори са категорични, че връзката им се е изчерпала, тъй като двамата са били постоянно заедно.

Други са на мнение, че Гена не може да прежали Венелин и затова е нещастна в любовта.