Десислава е зле, близките се тревожат за състоянието й!

Десислава е зле, близките се тревожат за състоянието й!
5 (100%) 1 vote

Състоянието на Десислава е тревожно, депресията я съсипва и се отразява и на физиката й!

Десислава рекордно пълнее от любовна мъка. Нейната колежка Преслава пък от раздялата си с Жоро Бирмата рекордно отслабна. Наскоро завърналата се в музикална компания „Пайнер” Десислава й се налага почти ежедневна битка с килограмите.

Блондинката внимава затова какво слага в устата си и е много прецизна откъм избор и подбора на храна. Но след раздялата си с голямата й любов, ММА боецът Светолозар Савов-Зарко, нещата направо са излезнали извън контрол, а Десислава вреди на здравето си с депресията, в която е изпаднала.

Десислава има проблеми с нервите и оттам напълнява

Десислава има проблеми с нервите и оттам напълнява

Гласовитката е почти загубила битката си с килограмите и продължава да пълнее застрашително. Тя е трупнала едно пет-шест килограма отгоре и то за отрицателно време, забелязали са нейните фенове.

Огромната й мъка по загубата на голямата й любов направо са я направили да загуби окончателно битката с килограмите. Стресът също си е оказал своето негативно влияние. Припомняме, че певицата беше със здравеняка близо четири години.

Единадесет години по-младият от нея боец, роден в Русе беше голямата любов на Деси и тя често казваше, че с него се чувства много щастлива. Според клюката обаче двамата се разделили, защото поп фолк дивата искала по-сериозна връзка, основана на брачния обет и на наследници.

Зарко не бил готов за тази решителна крачка, а и неговите родители не се съгласявали той да има жена певица, по-възрастна, разведена и с дете.

Разстоянието също оказало влияние на отношенията им. Десислава не била съгласна да живее в крайдунавския град, а спортягата не искал да остава продължително в столицата. Тези препятствия сложиха край на дългогодишната им любовна афера.

Десислава призна, че двойката няколко пъти се е разделяла и събирала, но сега вероятно нещата наистина са окончателни. Именно това е сломило певицата и Десислава все по-често посягала към забранените храни, които разваляли фигурата й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар