Крисия Тодорова оценявана от Филип Киркоров в Крим Преглеждания: 11795

Крисия Тодорова пее пред Филип Киркоров и Владимир Путин в Крим сн. Булфото
0
5/5 - (1 vote)

Крисия Тодорова пристигна в Крим, лично Филип Киркоров ще я оценява

ще мери сили с деца от почти цяла северКрисия Тодорова ще бъде оценявана от Филип Киркоров в Крим. Българската гордост замина на международен детски музикален фестивален в Русия, където оизточна Европа – Украйна, Беларус, Армения, Грузия, Литва Казахстан и редица други държави.

Чаровницата отива да пее на конкурса по покана на организаторите. След успеха, който пожъна в Малта миналата година, Крисия е на път да завоюва още едно отличие на конкурса “Детска Нова вълна”.

Сред журиращите звезди на състезанието е и руската легенда с български корени Филип Киркоров, който вече е споделил, че няма търпение да се запознае с младата певица. Организаторите на конкурса пък споделят, че са горди от факта, че толкова известна и талантлива млада звезда е приела да участва в състезанието тази година.

Има вероятност Крисия Тодорова да пее лично пред руския президент Владимир Путин.

По традиция, руския държавен глава посещава заключителния концерт на 13 август и присъства на награждаването на победителите. Шансовете на малката Крисия да спечели отличие и на това състезание са големи, а семейството й и цялата страна я подкрепят в пътя към финала.

Във визитката си за участие в конкурса, Крисия споделя, че няма любим изпълнител и за първи път е гледала „Детска Нова вълна“, когато е била на 7 години. Талантливата ни изпълнителка признава също така, че харесва поп и джаз музика.

Още с пристигането си в Крим, младата звезда бързо се потопи в атмосферата на конкурса. Тя дори сподели снимка с друга участничка от международния конкурс, в който се състезава.

Крисия Тодорова пее пред Филип Киркоров и Владимир Путин в Крим сн. Булфото
Крисия Тодорова пее пред Филип Киркоров и Владимир Путин в Крим сн. Булфото

Освен участие в „Детска Нова вълна“, Крисия Тодорова тази година ще има доста натоварена програма. Тя ще вземе специално участие в тазгодишната детска „Евровизия“, след като миналата година грабна второто място. Италия се отказа от правото си на домакинство, затова тази чест се падна на страната ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.