Евгения Калканджиева стигна дъното

Бившата миска Евгения Калканджиева закъса здравата. Шефката на Визаж има сериозни финансови проблеми.

От постовете й в мрежата стана ясно, че търси превоз до морето. На няколко пъти тя пита свои приятелки дали няма да пътуват до морето, научи "България днес".

Явно Егения Калканджиева е закъсала до толкова, че мисли как да спести от разходите за гориво. Запознати коментират, че причина за затрудненото й финансово състояние , е нейният съпруг Тачо.

Младокът успя да профука състоянието на шестата по красота в света. Вечните му пиянски запои и гуляите по кръчми и клубове изпразниха банковите сметки на Калканджиева. Бившата моделка е в безизходица и търси всевъзможни методи да свие разходите си до минимум, пише Хот арена.

Тя и Тачо на няколко пъти се разделяха и събираха. След поредната им шумна раздяла двамата отново живеят под един покрив. Това, което ги събра отново, е техният син.

Малкото момченце приело много тежко мисълта, че татко му вече не живее при тях.

Наследникът на миската започнал всяка вечер да се буди от кошмарите, които сънува. Първоначално тя помислила, че причина за това са анимационните филмчета, които гледа и му забранила някои от тях.

[caption id="attachment_453845" align="alignright" width="300"]Евгения Калканджиева Евгения Калканджиева закъса за пари[/caption]

Тъй като психическото му състояние започнало да се влошава, тя потърсила мнението на специалист. След посещението при психолог миската решила да прибере отново неверния Тачо в дома си.

Отсъствието му се отразило зле на детето им. Единствено заради него Евгения Калканджиева решила да преглътне за пореден път факта, че съпругът й не я зачита и постоянно й изневерява.

Малко преди влизането им във ВИП Брадър стана ясно, че не само Стефан Манов й изневерява. Появиха се твърдения, че тя има връзка с мафиота Кела. Намек за това направи и самият Тачо пред камерите в Къщата.