Екстра Нина пропадна, пее по треторазрядни турски кръчми

Екстра Нина пропадна, пее по треторазрядни турски кръчми
4 (80%) 2 votes

Екстра Нина от три години заработва в Турция

Екстра Нина профукала всичките си спестявания за хазарт

Екстра Нина съвсем удари дъното. Някога популярната чалгаджийка днес едвам свързва двата края и е принудена да се препитава като певица в треторазрядни кръчми в Турция. Наши редовни читатели разкриха, че са засекли българката в заведение в Истанбул, известно като заведение „средна ръка“.

Екстра Нина

Екстра Нина

Там нашенката си изкарвала хляба, изпълнявайки песни предимно на свои колеги, някои от старите си хитове, а също и чуждоезични парчета, сред които песни на Алла Пугачова и Селин Дион. Видът й обаче изобщо не предизвиквал завист. Певицата изглеждала изморена, а дрехите й също говорели за незавидното й положение.

„Беше стъкната с виненочервени джинси и същото сако, изглеждаше като униформа. Даже първоначално я взехме за една от сервитьорките“, разказват шашардисаните нашенци. Оказа се, че изпълнителката вече три години живее в южната ни съседка, където се опитва да си стъпи на краката, след като имаше сериозни проблеми с хазарта.

Заради пристрастеността си певицата дори загуби всичките си спестявания и остана „на червено“. Затова решава да си пробва късмета в Турция, където изнася за пръв път концерт през 2012 година. Тогава има успех и взема решение да остана.

Първоначално обяснява, че има сключен договор с мениджъра на 4-звезден хотел, в който да се изявява. Думите на очевидци обаче поставят под съмнение тези й твърдения, видяха от Hotarena.net.

Въпреки новата държава, Екстра Нина се опитва да поднови и кариерата си в България, като дори откупи правата за стара турска народна песен, която да запише с български текст. В момента изпълнителката е категорична, че няма нов мъж в живота си след развода си с Красимир Панайотов и се чувства повече от добре така.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Екстра Нина пропадна, пее по треторазрядни турски кръчми”

  1. Marko

    авг. 09. 2015

    Тази жена е тотално пропаднала. Не само че пее в кюрдска кръчма но и живее с един такъв циганин. Тя е срам за България.

Добавете коментар