Галена онемя: Как можа да ми причини това?! Преглеждания: 15183

Галена не може да приеме тази злоба и завист
0
5/5 - (1 vote)

Галена не може да повярва на такава подлост от страна на Анелия!

Нова чалга война са на път да подпалят Галена и Анелия. Главните действащи лица Галена и Анелия не за първи път кръстосват шпаги. Певицата на годината си изпатила от колежка, която много пъти я е топнала пред СЕМ.

Въпросната завистница е изпращала инкогнито есемеси до контролния орган, за да „съобщи”, че повечето от текстовете и видеата на певицата от Смядово са с нецензурно съдържание и предизвикват към креватни удоволствия подрастващите.

Галена не може да приеме тази злоба и завист
Галена не може да приеме тази злоба и завист

Тя съветва СЕМ да щракне кепенците на някои от песните на конкурентката й защото те не трябва да се появяват в най-гледания час през деня, а изобщо да се пускат по телевизия Планета след полунощ.

По източници до музикална компания „Пайнер” достигнал слуха, че някой клепа Галена. По първоначална информация половинката на вафления бокс веднага посочила „извършителя” Анелия. Най-удобно за скандалната звезда било да посочи бившата на Коко Динев, защото смятала, че никой друг няма смелостта да го направи.

Но истината е, че от гилдията доста завиждат на галена. Те не се примиряват с нейния успех, защото поп флк дивата прави най-скъпите клипове и хитове и парчетата почти винаги, които вади стават номер едно в чалгата.

Да разбере кой топи топ певицата му се е заел и шефа й Митко Пайнера. От обкръжението на Анелия обаче твърдят, че тя не е способна на това. Феновете й смятат, че брюнетката няма за какво да завижда на колежката си, защото и самата тя е една от най-успешните и много тиражирани фолкаджийки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.