Грозно: Мика Стоичкова ръси обиди за българите!

Гласувайте за статията

Мика Стоичкова си спечели доста негативи с това изказване!

Мика Стоичкова не може, а и не иска да стои мирна. Щерката на Модерния ляв обича да лъска имидж, като пуска провокативни коментари. Сега на прицел на Мика Стоичкова е целокупния български народ. Дъщерята на Христо Стоичков обвинява всички българи в няколко непоправими грехове.

А те са завист, злоба и негативизъм. За себе си обаче брюнетката твърди, че е адски щастлива и предизвикателно показва доста неприлични места по себе си. Най-вероятно, за да предизвика поредната доза негативизъм.

Мика Стоичкова прекали с обидите си за собствения си народ

Мика Стоичкова прекали с обидите си за собствения си народ

Както стана известно, по-голямата дъщеря на футболната ни легенда отново е в България и отмаря на тузарския комплекс Свети Влас. Тя била щракната от папараци в компания от още две приятелки и едно момче. Аверите разпускали яко и шумно, а в близост до тях била и масата на олигарсите, братя Диневи.

Най-вероятно коментарите на Мика са предизвикани от слухът, че тя от сутринта дърпала по няколко наргилета и на висок глас коментирала доста от „нередностите” в страната ни. А и може би се е засегнала от клюката, че новото й гадже, която Стоичкова дълго кри от папараците, си пада и по собствения си пол и не е съвсем на сто процента мъж.

Не е тайна, че за разлика от по-малката си сестра Христина, Мика обича да се изхвърля и да поднася на жадните за сензации медии доста пиперливи изказвания. Все пак тя не забрави да уточни, най-вероятно напук на писанията за себе си, е безкрайно щастлива и то с хората, които са й любими.

Все пак най-нормално да се попита, че щом гаджето й, което я правило щастлива до небесата не е тук, с нея , на българска територия. Вероятно то се е заело да й праща радостни сигнали далеч от нея. Все пак подозренията остават, а Мика Стоичкова поне доказва, че умее да купонясва по български, въпреки че се срами от род и родина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Грозно: Мика Стоичкова ръси обиди за българите!”

 1. Ganka Jekova

  авг. 07. 2015

  ГРОЗНА КИФЛА.Що не си стоиш в Маями при чернюгите.

 2. Aleksandar Ivanov

  авг. 07. 2015

  На тази акъла е толкова колкото на Николета Лозанова. ….

 3. Тодор Цанков

  авг. 08. 2015

  Абе няма да прилича на мене.Взела е някои черти на баща си.Беден им е таванския етаж.Демек гънките в мозъка.

Добавете коментар