Наталия Кобилкина проговори за пръв път след развода

Наталия Кобилкина проговори в ефира на Нова тв за пръв път след развода. Психоложката коментира събитията в личния си живот. Точно преди десет години тя взела решението да дойде в България и да се установи тук.

През последните няколко месеца си дала ясна сметка, че съпругът й Делчо Добрев не е човекът, за когото се е омъжила. Тя сподели, че той се е променил до неузнаваемост - спрял кафето, цигарите и алкохола.

Рускинята изтъкна, че решението й е продиктувано от желанието й да започне живота си на чисто. Наталия Кобилкина заяви, че иска едно ново начало.

В медиите се появи противоречива информация за раздялата й с Делчо. Според една от версиите скандалната рускиня залюбила актьора Алекс Ломев, който е известен с участията си в ленти за възрастни.

Скандалният актьор е съпруг на Еделвайс. Според мълвата той все още не се е разделил с нея има паралелна връзка и с психоложката. Само за няколко седмици Наталия Кобилкина сменила напълно гардероба му и според запознати е пръснала около 50 000 лева за дрехи на новия си любим.

Тя задоволява всичките капризи на скандалния актьор. За никого не е тайна, че той си пада до заможни жени. За финансовите възможностите на психоложката не представлява проблем да издържа по-младото си гадже.

[caption id="attachment_453764" align="alignright" width="225"]Наталия Кобилкина Наталия Кобилкина проговори след развода[/caption]

Според друга версия, причината за развода на двойката е нежеланието от страна на Кобилкина да стане майка. На Делчо му омръзнало да чака момента, в който тя ще се реши на важната крачка.

Решението й да осиновят дете беше капката, която преля чашата на търпението му. Както вече стана ясно, рускинята е подала документи в няколко домове за изоставени деца.

Според запознати, от самото начало бракът на психоложката с нашенеца е бил фарс. Тя се омъжила за него, за да си осигури европейско гражданство.