Напоследък Алисия изглежда подмладена и по-свежа

Тайната за вечна младост на фолкаджийката Алисия е разкрита. Напоследък изпълнителката има по-свеж вид, лицето й изглежда по-свежо и опънато. Тайната за това не се крие в поредната скъпа и болезнена процедура в козметичните салони, а в най-новата мания на чалгаджийката.

И тя като много други известни дами реши да заложи на уникален иновативен продукт за запазване на кожата млада и свежа. Набиращата все по-голяма популярност вода с естествен колаген присъства в режима на Алисия.

Чалга дивата е очарована от ефекта, който тази напитка дава върху кожата й. Самата тя се похвали в мрежата с новата си находка. Алисия написа, че най-добрият начин да се охладиш в жегите е водата с естествен колаген, която е единствената напитка без консерванти.

Уникалната напитка е нещо ново за българския пазар. Може да бъде закупена единствено онлайн и едно шишенце от нея излиза два лева. Тя е преработена чрез процеса обратна осмоза и в нея са запазени всички полезни вещества без добавката на консерванти и други вредни вещества.

Естественият колаген я прави предпочитана не само заради здравословните й ползи, но и заради подмладяващия ефект, който има.

[caption id="attachment_453751" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия пие вода с колаген[/caption]

От обкръжението на Алисия коментират, че ефектът от чудотворната напитка вече си личи при нея. Лицето й изглежда много по-свежо. Разбира се Алисия не се е отказала от рационалното хранене и спорта.

Изпълнителката търпи доста критики относно външния си вид. Причина за това е най-вече факта, че тя прави всичко възможно да прилича на Николета Лозанова. Фолкаджийката подражава не само в стила й на обличане, но и в грима и прическата.

Дори позите, в които се снима, са същите като тези на Николета, коментират наблюдателните й фенове.

Стремежът на Алисия да се превърне в клонинг на вечната си врагиня никак не се харесва на нейните почитатели.