Николета Лозанова прави всичко възможно, за да съсипе бившия си

Николета Лозанова продължава да съсипва Валери Божинов. Плеймейтката целенасочено не дава развод на футболиста. От няколко месеца двамата не живеят под един покрив, но въпреки това все още не е са официално разделени.

Самата Николета заяви, че молба за развод не е подадена нито от нея, нито от Валери Божинов и няма да има такава и за в бъдеще. Тя допълни, че двамата са в много добри отношения и нямат намерение да разтрогнат брака си.

Въпреки това тя постоянно му нанася удари. Плеймейтката използва всеки удобен случай да изтъкне, че се чувства много добре, откакто футболистът не е в живота й.

Наскоро тя написа в мрежата, че новият човек, който е дошъл в живота й го е направил прекрасен. Тв водещата допълни, че още по-прекрасен са направили живота й, хората които вече са си тръгнали от него.

Повече от ясно е, че думите й са насочени към Валери Божинов. Атаките й към него са целенасочени, пише ПИК.

Наскоро името й се забърка в друг грандиозен скандал.  Амбициозната пловдивчанка хвърли бомбата, че е била интимна с Григор Димитров. След изказването й медиите гръмнаха с мълвата, че тя е виновна за раздялата  на тенисиста с половинката му.

[caption id="attachment_453744" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова съсипва Валери[/caption]

Гришо също не остана длъжен на Николета. Малко слее скандала неговият пиар излезе с отворено писмо, в което открито заяви, че ще съди плеймейтката. Въпреки, че през цялото време Николета се наслаждаваше мълчаливо на факта, че отново е тема номер едно в жълтите хроники, тя се стресна от заканата на пиара на спортиста.

Плеймейтката побърза да се оправдае, заявявайки че темата за нея вече е приключила. Тя пожела много лични и професионални успехи на хасковлията, както и името му повече да не бъде свързвано с подобни скандали.